Sistem očitavanja potrošnje vode kod krajnjih korisnika


U okviru rešenja za sveobuhvatno upravljanje vodovodnim sistemima, u preduzeću Eltec Petrol nudimo vam izvođenje sistema očitavanja potrošnje vode kod krajnjih korisnika. Sistem očitavanja potrošnje vode kod krajnjih korisnika omogućava vam dnevnu analizu potrošnje vode industrijskih i poslovnih potrošača ali i domaćinstava, a istovremeno vam smanjuje troškove obračuna pošto terensko očitavanje više nije potrebno.


Slika: Interfejs EDL100
 
Očitavanje potrošnje vode vrši se korišćenjem GPRS/SMS interfejsa EDL100 i pomoću sistema ELTEC EnergyWatch. Za svaki objekat imate mogućnost određivanja učestalosti očitavanja. Interfejs na strani potrošača može podatke o potrošnji u željenom intervalu da snima u svoju internu memoriju i da ih prosleđuje u kontrolni centar samo dnevno, nedeljno ili mesečno.

Pri tome vas sistem koji nudimo u našem preduzeću ne ograničava u bilo čemu samo na određenog proizvođača vodomera, pošto se zahvatanje merenja vrši korišćenjem impulsnog signala. Interfejs za zahvatanje merenja omogućava izvedbu kako baterijskog (životni vek > 5 godina), tako i mrežnog napajanja. Na strani nadzornog centra omogućavamo vam pregled i analizu potrošnje vode korišćenjem alata ELTEC EnergyWatch.


Kontakt za dodatne informacije

  

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, stupite u kontakt sa nama.

Kontakt

ELTEC PETROL d.o.o. Beograd
Patrijarha Dimitrija 12v
11090 Beograd

T +381 18 4 293 555
F +381 18 4 293 554
E marketing.eltecrs@eltec-petrol.rs
Kontaktirajte nas >>>

Podrška i servis

Kontaktirajte nas:
T +381 11 2562 439
F +381 11 2562 439

Upravljanje >>>
Servis >>>
Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Neki kolačići obezbeđuju da se sajt prikazuje ispravno, dok drugi mogu da se koriste da bi pregled tekao lakše. Kolačići nam takođe omogućavaju da pratimo količinu posetilaca koje je naš sajt imao i da obezbedi ispravan rad dodataka koji omogućavaju razmenu sadržaja .
Ako nastavite da pregledate naš sajt , to će se smatrati da prihvatate sve kolačiće koji mogu da se koriste.
Odbijam