Sistem daljinskog nadzora i upravljanja


U okviru rešenja za sveobuhvatno upravljanje vodovodnim sistemima, u preduzeću Eltec Petrol nudimo vam izvođenje sistema daljinskog nadzora i upravljanja (SCADA) vodovodnih objekata i distribucije pijaće vode. Na osnovu bogatog iskustva i brojnih referenci nudimo vam implementaciju novih i nadogradnju odn. osavremenjivanje postojećih sistema korišćenjem svetski priznatih SCADA sistema, kao što su Progea Movicon, GE i.Fix, Siemens WinCC, itd.


 
Sliki: Daljinski nadzor i upravljanje vodovodnih objekata

Sistemi daljinskog nadzora i upravljanja omogućavaju vam nadzor i upravljanje tehnološkim procesima na daljinu, kao i uvid u rad celokupnog sistema (merenja i signalizacija u realnom vremenu). Izvođenje sistema daljinskog nadzora i upravljanja donosi vam sledeće ključne prednosti:
  • Alarmiranje: omogućava vam efikasno reagovanje i pre nego što korisnici osete smetnju jer nas sistem ažurno upozorava na eventualne greške i probleme u sistemu.
  • Arhiviranje podataka: sistem periodično arhivira željene parametre rada sistema. Oni mogu vizuelno da budu prikazani na više načina i omogućavaju nam pregled željenog perioda rada vodovodnih objekata i distribucije. Shodno tome nam sistem olakšava komunikaciju sa korisnicima, smanjuje se broj reklamacija i žalbi korisnika, a arhive nam pružaju odličnu osnovu za analizu rada sistema i ostvarivanje ušteda (veza sa sistemom AQUIS i ELTEC Energy Watch).
  • Onlajn sprovođenje mera: sistem omogućava onlajn sprovođenje mera za sve kontrolisane objekte vodovodnog sistema iz jednog kontrolnog centra.
  • Automatsko očitavanje potrošnje vode: zbog daljinskog očitavanja parametara, mesečni obilasci čitača brojila po korisničkim mestima više nisu neophodni, pošto sistem automatski očitava vodomere odabranog dana i sata.

Kontakt za dodatne informacije

  

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, stupite u kontakt sa nama.

Kontakt

ELTEC PETROL d.o.o. Beograd
Patrijarha Dimitrija 12v
11090 Beograd

T +381 18 4 293 555
F +381 18 4 293 554
E marketing.eltecrs@eltec-petrol.rs
Kontaktirajte nas >>>

Podrška i servis

Kontaktirajte nas:
T +381 11 2562 439
F +381 11 2562 439

Upravljanje >>>
Servis >>>
Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Neki kolačići obezbeđuju da se sajt prikazuje ispravno, dok drugi mogu da se koriste da bi pregled tekao lakše. Kolačići nam takođe omogućavaju da pratimo količinu posetilaca koje je naš sajt imao i da obezbedi ispravan rad dodataka koji omogućavaju razmenu sadržaja .
Ako nastavite da pregledate naš sajt , to će se smatrati da prihvatate sve kolačiće koji mogu da se koriste.
Odbijam