Podrška


Na Bledu je organizovana jedinica koja na celokupnom području rada preduzeća Eltec Petrol vodi računa o postojećim kupcima i projektima koji su izvedeni. Jedinica sprovodi stalnu kontrolu potrošnje energije i delovanjem svih izvedenih projekata na sva četiri poslovna stuba. Za optimalan rad prisutna je bliska povezanost sa servisnom službom.

Jedinica za podršku je uvek na raspolaganju korisnicima naših usluga i obezbediće vam profesionalnu i brzu podršku u vezi sa svim relevantnim pitanjima. U fokusu njenog rada je princip lične podrške i usluge: o svakom od naših klijenata brinemo na individualnom nivou, što stvara ličniju atmosferu i obezbeđuje brzu obradu problematike.Kontakt za dodatne informacije

  

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, stupite u kontakt sa nama.

Kontakt

ELTEC PETROL d.o.o. Beograd
Patrijarha Dimitrija 12v
11090 Beograd

T +381 18 4 293 555
F +381 18 4 293 554
E marketing.eltecrs@eltec-petrol.rs
Kontaktirajte nas >>>

Podrška i servis

Kontaktirajte nas:
T +381 11 2562 439
F +381 11 2562 439

Upravljanje >>>
Servis >>>
Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Neki kolačići obezbeđuju da se sajt prikazuje ispravno, dok drugi mogu da se koriste da bi pregled tekao lakše. Kolačići nam takođe omogućavaju da pratimo količinu posetilaca koje je naš sajt imao i da obezbedi ispravan rad dodataka koji omogućavaju razmenu sadržaja .
Ako nastavite da pregledate naš sajt , to će se smatrati da prihvatate sve kolačiće koji mogu da se koriste.
Odbijam