Sistem upravljanja procesa ELTEC TP-09 PLC


Elektronski regulatori za upravljanje procesima daljinske energetike, vodovodnim sistemima, efikasnom rasvetom i automatizacijom objekata

Regulatori ELTEC su rezultat sopstvenog iskustva i iskustva korisnika u oblasti daljinske energetike, vodovodnih sistema, sistema efikasne rasvete i energetskog upravljanja objektima. Pomoću brojnih funkcija omogućavaju vam upravljanje procesima sa naglaskom na jednostavnom i efikasnom upravljanju, efikasnom korišćenju energije i jednostavnoj integraciji u različite sisteme daljinskog nadzora i upravljanja (CNS). Regulatori ELTEC su važan član celovitih rešenja koja vam nudimo na sva četiri poslovna stuba preduzeća.

Slika: ELTEC TP-09 PLC

ELTEC TP-09 PLC je programabilan modularni upravljač prilagodljiv različitim procesima i ima mogućnost proširenja sa dodatnim ulazno/izlaznim i komunikacionim modulima. ELTEC TP-09 PLC možete koristiti za upravljanje različitim procesima, kao što su netipske toplotne stanice i proizvodni resursi u daljinskoj energetici, različiti objekti vodovodnih sistema, rasveta industrijskih i sportskih objekata, itd.

Na raspolaganju vam je širok izbor ulazno/izlaznih i komunikacionih modula za proširenje, pomoću kojih možete upravljač ELTEC TP-09 PLC da potpuno prilagodite vašim željama i potrebama bilo za upravljanje procesima, bilo samo za korišćenje kao komunikacionog prelaza između različitih sistema.

Tehničke karakteristikeViše informacija možete da pročitate u prospektu.


Kontakt za dodatne informacije

  

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, stupite u kontakt sa nama.

Kontakt

ELTEC PETROL d.o.o. Beograd
Patrijarha Dimitrija 12v
11090 Beograd

T +381 18 4 293 555
F +381 18 4 293 554
E marketing.eltecrs@eltec-petrol.rs
Kontaktirajte nas >>>

Podrška i servis

Kontaktirajte nas:
T +381 11 2562 439
F +381 11 2562 439

Upravljanje >>>
Servis >>>
Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Neki kolačići obezbeđuju da se sajt prikazuje ispravno, dok drugi mogu da se koriste da bi pregled tekao lakše. Kolačići nam takođe omogućavaju da pratimo količinu posetilaca koje je naš sajt imao i da obezbedi ispravan rad dodataka koji omogućavaju razmenu sadržaja .
Ako nastavite da pregledate naš sajt , to će se smatrati da prihvatate sve kolačiće koji mogu da se koriste.
Odbijam