Energetsko knjigovodstvo


Za vas smo razvili internet aplikaciju ELTEC Energy Watch koja vam omogućava vođenje energetskog knjigovodstva. Energetsko knjigovodstvo je postupak praćenja troškova energije i vode na mesečnom nivou na osnovu primljenih računa i očitavanja stanja brojila. Postupak vam pomoću analiza omogućava određivanje energetskog stanja objekta i praćenje efekata izvedenih mera za efikasnu potrošnju energije.


Slika 1: Primer energetskog knjigovodstva objekata Univerziteta u Mariboru.

Sistem energetskog knjigovodstva ELTEC Energy Watch sadrži pripremljene analitičke preglede na osnovu kojih ćete lakše donositi odluke o daljim merama vezanim za energetsku efikasnost vaših objekata, a istovremeno možete da pratite efekte već sprovedenih mera. Sistem omogućava ručni ili automatizovani unos podataka o troškovima i potrošnji energije.

Aplikacija nije vezana za mašinsku opremu, njoj možete da pristupite sa bilo kog ličnog ili prenosnog računara, mobilnog telefona ili tablet uređaja i omogućava vam internet pretraživanje uz podršku Silverlight™ i ima pristup internetu.

Kontakt za dodatne informacije

  

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, stupite u kontakt sa nama.

Kontakt

ELTEC PETROL d.o.o. Beograd
Patrijarha Dimitrija 12v
11090 Beograd

T +381 18 4 293 555
F +381 18 4 293 554
E marketing.eltecrs@eltec-petrol.rs
Kontaktirajte nas >>>

Podrška i servis

Kontaktirajte nas:
T +381 11 2562 439
F +381 11 2562 439

Upravljanje >>>
Servis >>>
Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Neki kolačići obezbeđuju da se sajt prikazuje ispravno, dok drugi mogu da se koriste da bi pregled tekao lakše. Kolačići nam takođe omogućavaju da pratimo količinu posetilaca koje je naš sajt imao i da obezbedi ispravan rad dodataka koji omogućavaju razmenu sadržaja .
Ako nastavite da pregledate naš sajt , to će se smatrati da prihvatate sve kolačiće koji mogu da se koriste.
Odbijam