Sistem daljinskog nadzora i upravljanja


U okviru rešenja za celovito upravljanje sistema efikasne rasvete, u preduzeću Eltec Petrol nudimo vam izvođenje sistema daljinskog nadzora i upravljanja (SCADA) vašeg sistema rasvete. Na osnovu bogatog iskustva i brojnih referenci, nudimo vam implementaciju novih, kao i nadogradnju odn. modernizovanje postojećih sistema korišćenjem svetski priznatih SCADA sistema, kao što su Progea Movicon, GE i.Fix, Siemens WinCC, itd.


 
Sliki: Daljinski nadzor i upravljanje sistemom rasvete u proizvodnji preduzeća Acroni u Jesenicama

Sistemi daljinskog nadzora i upravljanja omogućavaju vam nadzor i upravljanje tehnološkim procesima na daljinu, kao i uvid u rad celokupnog sistema (merenja i signalizacija u realnom vremenu). Izvođenje sistema daljinskog nadzora i upravljanja donosi vam sledeće ključne prednosti:
  • Alarmiranje: omogućava vam efikasno reagovanje i pre nego što korisnici osete smetnju, jer nas sistem ažurno upozorava na eventualne greške i probleme u sistemu.
  • Arhiviranje podataka: sistem periodično arhivira željene parametre rada sistema. Oni mogu da budu vizuelno prikazani na više načina i omogućavaju nam pregled željenog perioda rada rasvete.
  • Onlajn sprovođenje mera: sistem omogućava onlajn sprovođenje mera za sve kontrolisane stanice za paljenje iz jednog kontrolnog centra.
  • Automatsko očitavanje potrošnje energije.

Kontakt za dodatne informacije

  

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, stupite u kontakt sa nama.

Kontakt

ELTEC PETROL d.o.o. Beograd
Patrijarha Dimitrija 12v
11090 Beograd

T +381 18 4 293 555
F +381 18 4 293 554
E marketing.eltecrs@eltec-petrol.rs
Kontaktirajte nas >>>

Podrška i servis

Kontaktirajte nas:
T +381 11 2562 439
F +381 11 2562 439

Upravljanje >>>
Servis >>>
Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Neki kolačići obezbeđuju da se sajt prikazuje ispravno, dok drugi mogu da se koriste da bi pregled tekao lakše. Kolačići nam takođe omogućavaju da pratimo količinu posetilaca koje je naš sajt imao i da obezbedi ispravan rad dodataka koji omogućavaju razmenu sadržaja .
Ako nastavite da pregledate naš sajt , to će se smatrati da prihvatate sve kolačiće koji mogu da se koriste.
Odbijam